Leijoever - Riel

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 14 Koopwoningen
Type 8 bungalows en 6 tweekappers
Status In ontwikkeling

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse Riel wordt een kleinschalig woonproject ontwikkeld aan een groen landschap. De woningen, 8 bungalows en 6 tweekappers, zijn vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

Hier besteden we volop aandacht aan natuurinclusief bouwen en zorgen voor een goede landschappelijke inpassing. De woningen grenzen aan de Leij, dit beekje wordt op het aangrenzende landgoed Leijvennen verlegd naar het oosten en krijgt zo zijn oorspronkelijk loop terug. Hierdoor zal de biodiversiteit verbeteren en wordt een gezonde leefomgeving gecreëerd voor nieuwe bewoners.

PLANNING

Het ontwerpbestemmingsplan heeft eind 2023 ter visie gelegen, iedereen heeft de gelegenheid gehad om zienswijzen in te dienen op het nieuwe ontwerp. Gezien de benodigde doorlooptijd van de bestemmingsplanprocedure, zal het nog even duren voor wij in verkoop kunnen.

INTERESSE?

Heb je interesse om op deze locatie te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie

naar boven