Molenpark - Goirle

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Grondgebonden woningen
Status In ontwikkeling

Het plan

In samenwerking met de gemeente Goirle wordt gewerkt aan een eerste versie van een stedenbouwkundige concept voor het plangebied Molenpark. Uitgangspunt is een plan met grondgebonden woningen dat aansluit op het bestaande park met daarin Molen De Wilde uit 1898.

Planning

Op basis van dit concept zal in de eerste helft van 2023 een omgevingsdialoog worden georganiseerd met de buurt. Nadat het plan is afgestemd met de buurt zal meer inzicht zijn in de mogelijke aantallen en beoogde typen woningen. Tevens kan dan een bestemmings- of omgevingsplan worden opgesteld voor deze locatie, in de tweede helft van 2023 zou dit plan in procedure kunnen worden gebracht door de gemeente Goirle.

Gezien de benodigde doorlooptijd van de procedure van het bestemmings-/omgevingsplan zullen de woningen op z’n vroegst begin 2025 in verkoop kunnen worden gebracht.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen het nieuwe project Molenpark? En wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Locatie

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (223)