Molenpark - Goirle

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 50 koop- en (sociale) huurwoningen
Type Grondgebonden woningen
Status In ontwikkeling

HET PLAN

In samenwerking met de gemeente Goirle en woningcorporatie Leystromen wordt gewerkt aan een stedenbouwkundig plan voor het plangebied Molenpark. Het plan sluit aan op het bestaande park, met daarin Molen De Wilde uit 1898, en bevindt zich tussen de Dorpsstraat, de Burgemeester Philipsenstraat en Burgemeester Rensstraat 

Uitgangspunt voor de ontwikkeling van het nieuwbouwplan - nabij het Molenpark in Goirle - zijn circa 50 grondgebonden woningen, waarvan 16 sociale huurwoningen.

Planning

Op basis van dit concept is op 5 februari 2024 een omgevingsdialoog georganiseerd met omwonenden. Hier is het stedenbouwkundigplan gepresenteerd. Nadat het plan is afgestemd met de buurt, zal een procedure voor wijziging van het omgevingsplan worden doorlopen en/of een vergunning worden aangevraagd voor een buitenplanse omgevingsactiviteit.

IN VERKOOP
Gezien de benodigde doorlooptijd van de procedure en de tijd die nodig is voor de uitwerking van het plan, kunnen de woningen naar verwachting medio 2025 in de verkoop worden gebracht.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen van het nieuwbouwproject Molenpark en wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief via de groene interesseknop!

Locatie

naar boven