Den Bogerd | Bouwkavels - Udenhout

Website Den Bogerd

Kenmerken

Prijs Vanaf € 299.000,- v.o.n.
Aantal 7 bouwkavels
Perceel 485 m² - 748 m²
Status Verkocht
Verkoopinformatie Download

Vrije kavels in Den Bogerd

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwbouwwijk 'Den Bogerd' gerealiseerd. Een ruim opgezette groene wijk die aansluit bij het dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ruim 400 woningen.

Wil jij je eigen droomhuis bouwen in het mooi Brabantse land? Dit is je kans! In Den Bogerd is ruimte gereserveerd voor vrije bouwkavels. Nieuwsgierig? Lees hieronder verder.

Zelf bouwen

Als je een bouwkavel koopt, kies je zelf een architect die je huis gaat ontwerpen. Je hebt hierbij veel vrijheid om je eigen wensen te realiseren. Het uiteindelijk ontwerp moet wel getoetst worden aan het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitsplan. Om het je makkelijk te maken, hebben we de belangrijkste punten uit deze plannen op een rij gezet.

Algemene brief

Belangstelling?

Wij hopen natuurlijk dat je net zo enthousiast bent als wij en belangstelling hebt in de bouwkavels. Deze belangstelling kun je kenbaar maken door het voorkeursformulier volledig in te vullen en leveren. Dit formulier kun je mailen aan één van de verkopende makelaars of afgeven op hun kantoren. 

Voorkeursformulier

Interesse?

De kavels zijn verkocht maar in Den Bogerd worden 400 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend aanbod is. Bekijk de Lanen 1 en 3 voor de nog beschikbare energieneutrale tweekappers. 

Lelieveld Makelaardij

Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Van de Water Makelaars

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Locatie

naar boven