Biest-Houtakker - Vossenhol

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 27 koopwoningen
Type Starterswoningen, levensloopbestendige woningen, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen
Status In ontwikkeling

EEN NIEUWE WOONWIJK

Wij realiseren aan het Vossenhol op de plek van een melkveebedrijf, een kleinschalig woonproject. De stallen achter de boerderij gaan plaats maken voor koopwoningen, waar het plan vormgegeven zal worden als een boerenerf.

Het plan heeft een gevarieerd aanbod en biedt hiermee ruimte voor alle doelgroepen. Midden op het erf maken we één groot volume met de kenmerkende details van een schuur. Bestaand uit een groot aantal rug-aan-rugwoningen: voornamelijk starterswoningen maar op de hoeken zullen ook levensloopbestendige woningen gebouwd worden, deze hebben de mogelijkheid tot een gelijkvloers programma.

Verder komen er nog rijwoningen en een aantal tweekappers en vrijstaande woningen die aan de voorzijde georiënteerd zijn op een aangrenzende boomgaard. Bewoners van de rug-aan-rugwoningen kunnen in een parkeerschuur parkeren waar ook ruimte is gereserveerd voor een kleine berging. 

PLANNING
Op dit moment zijn we de voorbereidingen aan het treffen voor het wijzigen van het bestemmingsplan. Bij nieuwe informatie word je via de nieuwsbrief als eerste geïnformeerd.

 

Interesse?

Bij de toewijzing van deze woningen wordt het gemeentelijk toewijzingsbeleid gehanteerd. Heb je interesse maar sta je nog niet op de gemeentelijke wachtlijst voor een woning of bouwgrond? Schrijf je dan niet alleen in als belangstellende voor onze nieuwsbrief, maar ook op de wachtlijst van de gemeente Hilvarenbeek.

In de gemeente hilvarenbeek!

Locatie Vossenhol

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro