Brouwershof - Baarschot

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Koopwoningen en bouwkavels
Status In ontwikkeling

GENIETEN IN HET GROEN

Het Land van de Hilver is een prachtige streek die naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door Brabantse gezelligheid. Het zacht glooiende landschap dat de gemeente Hilvarenbeek omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. De frisse buitenlucht en landelijke geluiden geven het gevoel van écht thuiskomen. Uitgestrekte bosgebieden achter Esbeek of bij het Landgoed De Utrecht nodigen uit tot eindeloze wandelingen, die door de afwisseling van de seizoenen nooit vervelen.

Momenteel wordt gewerkt aan de uiting van fase 2 van het woongebied Brouwershof in Baarschot. Wanneer de woningen (kavels, rijwoningen, tweekappers en vrijstaande woningen) in verkoop gaan is nog niet bekend.

Interesse?

Ben je benieuwd naar de ontwikkelingen binnen Brouwershof fase 2? En wil je hiervan op de hoogte blijven? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Projecten in de omgeving

Locatie

naar boven