Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Kloosterstraat - Oude Dijk Huurappartementen

Tilburg

TE HUUR
P8300242
P8300265
P8300268
Foto
aanmelden

Kloosterstraat - Oude DijkHuurappartementen

Tilburg

kenmerken

Woonoppervlak: ca. 55 m2

 

Binnenkort te huur

Het kloostercomplex aan de Oude Dijk in Tilburg wordt herontwikkeld tot een gemengde woonbestemming.

Voor de Zusters van Liefde worden momenteel nieuwe zorgwoningen gerealiseerd op het terrein en op termijn zullen er ook reguliere bewoners in het kloostercomplex integreren.

Naast de nieuwbouw voor de zusters (oplevering 1ste kwartaal 2019) en de aansluitend te realiseren koopappartementen, worden de ongeveer 100 tweekamerappartementen van circa 55 m2 in de Westvleugel (aan de Kloosterstraat 10) aan binnen- en buitenzijde duurzaam gerenoveerd. 

De appartementen worden o.a. voorzien van een nieuwe keuken, badkamer, wand- en vloerafwerking en een duurzaam verwarmingssysteem.

Van der Weegen is voornemens om de tweekamerappartementen te verhuren aan particulieren. De eerste appartementen komen in juni 2019 beschikbaar.

Om de transitie van besloten kloostercomplex naar een gemengd woongebied voor de zusters vloeiend te laten verlopen, verhuren wij de appartementen in eerste instantie aan woningzoekenden die van een rustige leefomgeving houden.

Behoort u tot deze doelgroep en heeft u interesse in een appartement?

Download dan het inschrijfformulier en de verhuurprocedure. Wij verzoeken u het inschrijfformulier persoonlijk op ons kantoor af te geven.

U kunt hiervoor een afspraak te maken met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.