Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Wonen in het land van de hilver

Biest-Houtakker

v.a. € 154.000,- v.o.n.
Detail 1
Biest Trapveldje
Luchtfoto Biest
P9240993 1
Foto
aanmelden

Wonen in het land van de hilver

Biest-Houtakker

kenmerken

Prijs v.o.n.:
vanaf € 154.000

Kaveloppervlakte:
384 m² – 907 m²

 

Het Land van de Hilver is een prachtig streek die naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door authentieke Brabantse gezelligheid. Het zacht glooiende landschap dat de gemeente Hilvarenbeek omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. Te midden van dit natuurschoon verkoopt Van der Weegen Bouwgroep bouwkavels in Biest-Houtakker en Baarschot.

Dat Biest-Houtakker een prachtige plek is om te wonen wisten onze voorouders lang geleden al. Langzaam is de van oudsher agrarische gemeenschap veranderd in een moderne dorpskern zonder haar landschappelijke karakter te verliezen.

Het dorp, gelegen aan het Wilhelminakanaal, telt momenteel circa 900 inwoners, waarvan een groot deel actief is binnen een van de plaatselijke (sport)verenigingen. Het onlangs gerealiseerde dorpshuis is een ontmoetingsplek voor jong en oud. Naast een café met vergaderruimte zijn hier ook de peuterspeelzaal en de basisschool gevestigd.

Het dorp grenst aan een prachtig akkergebied dat doorkruist wordt door het nabijgelegen Spruitenstroompje. Zandpaden, kleinschalige bolakkers en houtwallen vormen hier sinds eeuwen een waardevol cultuurlandschap waar het heerlijk buitenspelen en wandelen is.

Of het nu om een bouwkavel voor uw persoonlijke droomhuis gaat, een starterswoning, half vrijstaande woning of een vrijstaande woning, in de projecten van Van der Weegen in het “Land van de Hilver” vindt u het allemaal. Bovendien hebben wij voor u een aantal zelfbouwwoningen geselecteerd die passen op de verschillende bouwkavels die we aanbieden.

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie: www.woneninhetlandvandehilver.nl