Goirle - Vijf Bogen

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Huurappartementen
Oppervlakte 45 m2 - 66 m2
Status Verhuurd
Verhuurprocedure Download

Bijzonder wonen in Goirle

Bijzonder wonen, in een voormalig gemeentehuis. De voordelen van dichtbij een grote stad wonen behouden en de pluspunten van een dorp meepikken? Dan is Goirle ideaal!

Goirle is een prachtige omgeving om te wonen. Een aantrekkelijk dorp met betrokken inwoners. Het bruisende centrum, de vele culturele activiteiten en de natuur in de nabijheid maken van Goirle een aangename woonomgeving.

Hier woon je op een bijzondere locatie waar je zo het centrum inloopt en alle belangrijke voorzieningen (van winkels tot restaurants) dichtbij hebt. Je rijd in 5 minuten naar de snelweg en binnen 10 minuten ben je in Tilburg.

Appartementencomplex

Het voormalige gemeentehuis de Vijf Bogen aan de Kerkstraat in Goirle is getransformeerd tot een appartementengebouw met huurappartementen en een gezamenlijke binnentuin. In het complex zijn er acht appartementen en drie studio-appartementen gerealiseerd.

De woningen zijn luxe afgewerkt en variëren met de oppervlakte van 45 tot ruim 66 m2. Iedere woning heeft een extra berging op de zolderverdieping. Verder hebben ze complete keukens en een eigen parkeerplaats op afgesloten terrein (m.u.v. de studio’s). Het complex bestaat ook uit een aantal gezamelijke voorzieningen: zoals fietsenberging.

EN ANDERE VOORZIENINGEN:

Badkamer met inloopdouche
Eigen wifi-dekking inclusief internet
Video intercom per appartement
Ruime entree met monumentale trap
Gezamelijke fietsenberging & binnentuin
Mogelijkheid tot parkeren op eigen terrein

 

ALLE APPARTEMENTEN ZIJN VOORZIEN VAN EEN COMPLETE KEUKEN MET:

Combimagnetron
Inductiekookplaat
Afzuigkap
Vaatwasser
Koelkast met vriesvakInteresse?

Heb je interesse in een appartement binnen dit complex? Lees dan alvast de verhuurprocedure door en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo word je op de hoogte gehouden als er weer een appartement beschikbaar komt.

Snel een woning nodig? Bekijk de verschillende huurappartementen in de kloosterstraat en plan een afspraak in.

Locatie Vijf Bogen

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro