Tilburg - Prof. van Buchemlaan

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

KENMERKEN

Aantal 28 huurwoningen
Type Appartementen
GBO 85 m² - 150 m²
Status In ontwikkeling

PLANNING

Aan de Professor van Buchemlaan in Tilburg, op de voormalige locatie van Etenstijd tegen het Leijpark, is de realisatie van 28 nieuwbouw appartementen gestart.

De appartementen bevinden zich in een woongebouw bestaande uit vier bouwlagen, in Engelse landhuisstijl. Nabij het appartementencomplex komt een theehuis te staan, inmiddels is de bouw van het theehuis Zjuu al afgerond.

25 appartementen variëren met de oppervlakte tussen de 85 - 100 m². Daarnaast zijn er 3 grotere appartementen (140 m² - 150 m²). De verhuur begint in het tweede kwartaal van 2023. 

ONTWERP EN SITUATIE

Zoals je op naaststaande situatietekening kunt zien is het woongebouw (een statig landhuis) ondergebracht onder één dak tegen de bestaande bosrand. Tussen het gebouw en de bosrand kan geparkeerd worden door de bewoners. De entrees van de woningen bevinden zich aan de boszijde.

Het theehuis staat als een poortgebouw bij het landhuis en is meer centraal in het park gepositioneerd, relatief onafhankelijk van het woongebouw. Het theehuis is duidelijk familie van het woongebouw en markeert de entree van het Leijpark. Nabij de entree is een openbare parkeervoorziening gelegen voor zowel park- als horecabezoekers. 

Realisatie 28 appartementen (huur)

Overzicht van de bouw vanaf fundering tot aan 2e verdiepingsvloer.

Interesse?

Heb je interesse om midden in het Leijpark te wonen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen binnen dit project? Schrijf je dan in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de groene interesseknop!

Locatie

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro