Ringbaan Zuid 276

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Appartement
Huurprijs € 1.150,-
incl. parkeerplaats / excl. € 60,- servicekosten
Oppervlakte 120 m2
Brochure Download

Beschrijving

Dit ruime drie kamer appartement bevindt zich op de achtste verdieping van het hoogwaardige woon- en kantorencomplex "Leyendael".

Het appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage (nummer 235 en 294). Verder beschikt het appartement over een privé berging in het souterrain. Naast de eigen inpandige parkeerplaatsen is er ook volop parkeergelegenheid aanwezig voor het complex. Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruime wintertuin. Vanuit de wintertuin heeft u een schitterend uitzicht over de groene omgeving. 

Het appartement is ideaal gelegen aan de Ringbaan-Zuid. Zo ben je met de fiets binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Tilburg. Ook ben je slechts enkele minuten verwijderd van het Leijpark en "Stappegoor". Hier vind  je onder andere (sport)winkels, sportvoorzieningen, zwembad, bioscoop en verschillende scholen. Met de auto ben je via de ringbanen snel de stad uit richting de omliggende dorpen of richting de snelwegen naar Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch.

Heb je interesse in dit appartement?
Maak dan een afspraak met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.

Plattegrond

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`