Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep

Ringbaan Zuid 276

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Beschikbaarheid per direct
Type appartement
huurprijs € 1.150,-
incl. parkeerplaats / excl. € 60,- servicekosten
Oppervlakte ca. 120 m2
Brochure Download

Dit ruime drie kamer appartement bevindt zich op de achtste verdieping van het hoogwaardige woon- en kantorencomplex "Leyendael".

Het appartement beschikt over twee eigen parkeerplaatsen in de parkeergarage, namelijk nummer 235 en 294. Verder beschikt het appartement over een privé berging in het souterrain. De parkeergarage is vanaf buiten via een verwarmde hellingbaan te bereiken, dit maakt het ook mogelijk om op koude dagen en bij sneeuwval de parkeergarage te betreden. Naast de eigen inpandige parkeerplaatsen is er ook volop parkeergelegenheid aanwezig voor het complex.

Het appartement beschikt over twee slaapkamers en een ruime wintertuin. Vanuit de wintertuin heeft u een mooi uitzicht over de groene omgeving. Ondanks dat u hier woont in een wooncomplex is privacy absoluut gegarandeerd door onder andere de kleinschalige portieken. Dit maakt het wonen in "Leyendael" heerlijk rustig. Daarnaast is het complex volledig voorzien van een camera bewakingssysteem om optimaal in uw veiligheid te voorzien.

Het complex is ideaal gelegen aan de Ringbaan-Zuid. Zo bent u met de fiets binnen 10 minuten in het bruisende centrum van Tilburg. Ook bent u slecht enkele minuten verwijderd van de leisure gebieden het Leijpark en het "Stappegoor". Hier vindt u onder andere (sport)winkels, sportvoorzieningen, zwembad, bioscoop en verschillende scholen. Met de auto bent u via de ringbanen snel de stad uit richting de omliggende dorpen of richting de snelwegen naar Eindhoven, Breda en 's-Hertogenbosch.

Heeft u interesse in dit appartement?
Maak dan een afspraak met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`