Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

START VERKOOP FASE 3 - DEN BOGERD UDENHOUT!

Den Bogerd Start Verkoop

Op 1 februari 2018 start de verkoop voor fase 3 van Den Bogerd te Udenhout. Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en vrijstaande woningen.

Op donderdag 1 februari kun je tussen 17.00 – 19.00 uur informatie - waaronder de verkoopbrochure - ophalen bij één van de makelaarskantoren (adresgegevens onderaan deze nieuwsbrief). Ook met eventuele vragen kun je terecht bij de makelaars.

Inschrijven is mogelijk tot 7 februari 12:00u via de website of één van de betrokken makelaars, op 8 februari vindt de toewijzing plaats. Toewijzing van de woningen vindt plaats op basis van de door u opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Wij gaan ervan uit dat je voor de niet ingevulde bouwnummers geen belangstelling hebt. Kandidaten worden vanaf donderdag 8 februari 2018 door de makelaars benaderd. Mocht je lastig te bereiken zijn, geef dan ook een telefoonnummer op van iemand die je kan vertegenwoordigen (bijvoorbeeld ouders). Indien een bouwnummer voor je is gereserveerd, wordt je hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een informatief gesprek met één van de makelaars.

We hopen je te zien op 1 februari.

Van de Water Makelaars                                              Lelieveld Makelaardij

Bredaseweg 368                                                           Stationsplein 1

5037 LG Tilburg                                                            5061 HG Oisterwijk 

(013) 59 52 952                                                             (013) 52 10 222

www.vandewatergroep.nl                                            www.lelieveldmakelaardij.com