Lange Bedde - Alphen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze nieuwbouw in Alphen? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 9 koopwoningen
Type Vrijstaande woningen
Perceel 415 - 886 m²
Status In ontwikkeling

Nieuwbouw in Alphen

Aan de Lange Bedde worden aan beide zijdes vrijstaande woningen rondom een erf gerealiseerd. De woningen zijn perfect voor jonge gezinnen, samengestelde gezinnen of wie op zoek is naar levensloopbestendig wonen. De voordeuren, gelegen aan het erf, leiden naar een eigen inrit voor twee auto's, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen. 

Bovendien heb je de mogelijkheid om de berging bij het huis te betrekken of deze te verbreden tot aan de erfgrens. Perfect voor een aan huis gebonden beroep, een ruime woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de tuinen. De woningen hebben 4 grote slaapkamers met uitbreidingmogelijkheid tot 5. Op de eerste verdieping is er een tweede toilet, een luxe badkamer en een technische ruimte. Met vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Locatie

Het plan bevindt zich in Alphen (NB), een gezellig dorp met circa 4000 bewoners. In een rustige luxe woonwijk, aan weerszijden van de Lange Bedde komen 9 vrijstaande woningen. Geniet van de rust en ruimte van dit prachtige gebied terwijl je slechts een korte wandeling verwijderd bent van de lokale bakker, slager, supermarkt en basisschool.

PLANNING
Het bestemmingsplan is in december 2022 vastgesteld door de gemeenteraad. Hiertegen is beroep ingesteld bij de Raad van State, en we wachten momenteel op de behandeling van de beroepszaak. Naar verwachting gaan deze nieuwbouwwoningen in het tweede kwartaal van 2024 in verkoop.  Je wordt als eerste geïnformeerd via de nieuwsbrief.

NIEUWBOUW IN ALPHEN | VOLG HET PROJECT!

Heb je interesse in een vrijstaande woning in Alphen en wil je op de hoogte blijven van de planontwikkelingen? Schrijf je dan middels de groene interesseknop in voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie

naar boven