Lange Bedde - Alphen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van deze nieuwbouw in Alphen? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 9 koopwoningen
Type Vrijstaande woningen
Perceel 415 - 886 m²
Status In ontwikkeling

Nieuwbouw in Alphen

Aan de Lange Bedde komen zowel aan de noord- als zuidzijde een aantal vrijstaande nieuwbouwwoningen rondom een erf te liggen. De voordeuren zijn gelegen aan het erf en een eigen inrit biedt plaats aan twee auto's. Daarnaast kun je de berging bij het huis betrekken of verbreden tot aan de erfgrens. Ideaal voor een aan huis gebonden beroep, een riante woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.

De grote raampartijen zorgen voor een mooi uitzicht op de tuinen en geven veel natuurlijke lichtinval. In de basis hebben de woningen 4 grote slaapkamers, desgewenst uit te breiden tot 5 slaapkamers. Op de eerste verdieping is er een tweede toilet, een luxe ruime badkamer en een grote technische ruimte waarin de duurzame installatie wordt opgesteld. Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.
 
PLANNING
Het bestemmingsplan van de 9 vrijstaande woningen is in december 2022 vastgesteld door de gemeenteraad. Hiertegen is beroep ingesteld bij de Raad van State, en we wachten momenteel op de behandeling van de beroepszaak. Naar verwachting gaan deze nieuwbouwwoningen in het tweede kwartaal van 2024 in de verkoop.  Je wordt als eerste geïnformeerd via de nieuwsbrief.

NIEUWBOUW IN ALPHEN | VOLG HET PROJECT!

Heb je interesse in een vrijstaande woning in Alphen en wil je op de hoogte blijven van de planontwikkelingen? Schrijf je dan middels de groene interesseknop in voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie

naar boven