Alphens Erf - Alphen

Website Alphens Erf

Kenmerken

Aantal 9 koopwoningen
Type Vrijstaande woningen
Perceel 415 - 886 m²
Status In ontwikkeling | In verkoop: dit najaar | Nieuwe info: september

Nieuwbouwplan in Alphen

Aan de Lange Bedde worden aan beide zijden vrijstaande woningen rondom een erf gerealiseerd. Elke woning heeft een groot perceel en een eigen inrit met plaats voor twee auto’s, ideaal voor gezinnen met meerdere voertuigen. 

Bovendien heb je de mogelijkheid om de berging bij het huis te betrekken of deze te verbreden tot aan de erfgrens. Perfect voor een aan huis gebonden beroep, een ruime woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond.

Grote raampartijen zorgen voor veel natuurlijke lichtinval en een mooi uitzicht op de tuinen. De woningen hebben 4 grote slaapkamers met uitbreidingmogelijkheid tot 5. Op de eerste verdieping is er een tweede toilet, een luxe badkamer en een technische ruimte. Met vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

Locatie

Het nieuwbouwplan Alphens Erf bevindt zich in het gezellige Brabantse Alphen. Vanaf de Baarleseweg rijd je door een rustige, luxe woonwijk naar de straat Lange Bedde, waar aan weerszijden 9 vrijstaande woningen verdeeld over 2 erfjes komen te staan. Deze straat gaat later over in de Nieuwsstraat.

Geniet van de rust en ruimte terwijl je slechts een korte wandeling verwijderd bent van de lokale bakker, slager, supermarkt en basisschool: dorps wonen op zijn best!

 

 

Interesse?

Heb je interesse in een woning in Alphen? Ga naar www.alphenserf.nl en maak je eigen account aan, zo blijf je als eerste op de hoogte van alle ontwikkelingen en informatie over de verkoop. 

Locatie

naar boven