Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep

Kloosterstraat - Oude Dijk

NIEUWSBRIEF

Wil je op de hoogte blijven van dit project? En al onze andere projecten? Meld je dan nu aan voor onze nieuwsbrief en wees als eerste op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden kan dat en blijven we je wel op de hoogte houden van het project.

Kenmerken

Type appartement
Huurprijzen Vanaf € 672,- per maand
Te huur vanaf juli 2019
Oppervlakte van 50 m2 tot 80 m2
Inschrijfformulier huurwoningen Download
Verhuurprocedure Kloosterstraat - Oude Dijk Download

Mooie appartementen in hartje van Tilburg!

In het kloostercomplex aan de Oude Dijk in Tilburg realiseert Van der Weegen Bouwgroep ruim 100 twee- en driekamerappartementen van 50 m2 tot 80 m2 in de bestaande Westvleugel.

De appartementen in de Westvleugel liggen centraal in de stad. In de appartementen vind je rust en ontspanning, je woont immers in een prachtige kloostertuin, met de drukte en gezelligheid van de stad direct om de hoek!

Een bezoek aan het theater, een drankje na het werk of een avond gezellig tafelen… je vindt het allemaal op loopafstand en je bent zó weer thuis.

In de Westvleugel ligt de nadruk op ontmoeten, want dat gaat hier gemakkelijk. Je woont hier immers met meerdere alleenwonenden. Een afspraak om op een doordeweekse avond nog wat leuks te gaan doen is snel gemaakt. Daarnaast wordt er een gezamenlijke huiskamer ingericht met een riant dakterras. Hier kun je met je met je buren afspreken op een warme zomeravond of er gewoon een rustig plekje zoeken met een boek en een goed glas wijn.

De appartementen zijn voorzien van:

  • Complete keuken en badkamer
  • Duurzame verwarming
  • Gebruik en uitzicht op de kloostertuin
  • Domotica-installatie (o.a. met zorgoproep-functie)
  • Internetaansluiting
  • Mogelijkheid huur parkeerplaats
  • Vaste stallingsplaats fiets
  • Huismeester aanwezig

Inschrijving is gestart

Heb je interesse in een van de appartementen?
Download dan het inschrijfformulier en de verhuurprocedure. Wij verzoeken u het inschrijfformulier persoonlijk op ons kantoor af te geven.
U kunt hiervoor een afspraak te maken met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.

Plattegronden appartementen

Huidige Kloosterstraat

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`