Kloosterstraat 20 t/m 28

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Appartement
Oppervlakte 50 tot 80 m2
Huurprijs Vanaf € 672,- per maand
Status In verhuur
Inschrijfformulier Huurwoning Download
Verhuurprocedure Kloosterstraat - Oude Dijk Download

Mooie appartementen in hartje Tilburg!

De appartementen in de Westvleugel liggen centraal in de stad. In de appartementen vind je rust en ontspanning, je woont immers in een prachtige kloostertuin, met de drukte en gezelligheid van de stad direct om de hoek!

Een bezoek aan het theater, een drankje na het werk of een avond gezellig tafelen… je vindt het allemaal op loopafstand en je bent zó weer thuis.

In de Westvleugel ligt de nadruk op ontmoeten, want dat gaat hier gemakkelijk. Je woont hier immers met meerdere alleenwonenden. Een afspraak om op een doordeweekse avond nog wat leuks te gaan doen is snel gemaakt. Daarnaast wordt er een gezamenlijke huiskamer ingericht met een riant dakterras. Hier kun je met je buren afspreken op een warme zomeravond of er gewoon een rustig plekje zoeken met een boek en een goed glas wijn.

De appartementen zijn voorzien van:

  • Complete keuken en badkamer
  • Duurzame verwarming
  • Gebruik en uitzicht op de kloostertuin
  • Internetaansluiting
  • Mogelijkheid huur parkeerplaats
  • Vaste stallingsplaats fiets
  • Huismeester aanwezig

Interesse?

Binnen de Westvleugel zijn er twee type huurappartementen:
Type A is een appartement van ca. 50 m2 met een gerenoveerde keuken en badkamer, 1 slaapkamer en balkon met zicht op de Kloostertuin. 

Type B is een appartement van ca. 55 m2 met eveneens een gerenoveerde badkamer en keuken en 1 slaapkamer. Dit appartement heeft geen balkon of buitenruimte en is aan de voorzijde van het gebouw gesitueerd.

Heb je interesse in een van de appartementen?
Download dan het inschrijfformulier en de verhuurprocedure. Wij verzoeken je het inschrijfformulier persoonlijk op ons kantoor af te geven.
Je kunt hiervoor een afspraak maken met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.

Plattegronden appartementen

Huidige Kloosterstraat

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`