Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep

Kloosterstraat - Oude Dijk

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type appartement
Huurprijzen Vanaf € 672,- per maand
Te huur vanaf juli 2019
Oppervlakte van 50 m2 tot 80 m2
Inschrijfformulier huurwoningen Download
Verhuurprocedure Kloosterstraat - Oude Dijk Download

Mooie appartementen in hartje Tilburg!

In het kloostercomplex aan de Oude Dijk in Tilburg realiseert Van der Weegen Bouwgroep ruim 100 twee- en driekamerappartementen van 50 m2 tot 80 m2 in de bestaande Westvleugel.

De appartementen in de Westvleugel liggen centraal in de stad. In de appartementen vind je rust en ontspanning, je woont immers in een prachtige kloostertuin, met de drukte en gezelligheid van de stad direct om de hoek!

Een bezoek aan het theater, een drankje na het werk of een avond gezellig tafelen… je vindt het allemaal op loopafstand en je bent zó weer thuis.

In de Westvleugel ligt de nadruk op ontmoeten, want dat gaat hier gemakkelijk. Je woont hier immers met meerdere alleenwonenden. Een afspraak om op een doordeweekse avond nog wat leuks te gaan doen is snel gemaakt. Daarnaast wordt er een gezamenlijke huiskamer ingericht met een riant dakterras. Hier kun je met je buren afspreken op een warme zomeravond of er gewoon een rustig plekje zoeken met een boek en een goed glas wijn.

Eind 2020 komt type G beschikbaar, dit appartement heeft twee slaapkamers.

De appartementen zijn voorzien van:

  • Complete keuken en badkamer
  • Duurzame verwarming
  • Gebruik en uitzicht op de kloostertuin
  • Domotica-installatie (o.a. met zorgoproep-functie)
  • Internetaansluiting
  • Mogelijkheid huur parkeerplaats
  • Vaste stallingsplaats fiets
  • Huismeester aanwezig

Inschrijving is gestart

Binnen de Westvleugel zijn er twee type huurappartementen:
Type A is een appartement van ca. 50 m2 met een gerenoveerde keuken en badkamer, 1 slaapkamer en balkon met zicht op de Kloostertuin. 

Type A wordt aangeboden voor € 770,- per maand excl. Servicekosten, u kunt zich nog voor een appartement inschrijven.

Type B is een appartement van ca. 55 m2 met eveneens een  gerenoveerde badkamer en keuken en 1 slaapkamer. Dit appartement heeft geen balkon of buitenruimte en is aan de voorzijde van het gebouw gesitueerd.

Om de integratie van de particulier huurders op het kloosterterrein voor de zusters zo goed mogelijk te laten verlopen, zoeken we naar huurders die net als de zusters gesteld zijn op rust. 

Heb je interesse in een van de appartementen?
Download dan het inschrijfformulier en de verhuurprocedure. Wij verzoeken u het inschrijfformulier persoonlijk op ons kantoor af te geven.
U kunt hiervoor een afspraak te maken met onze verhuurconsulente Chantal Peeters, bereikbaar op telefoonnummer 013-535 21 35.

Plattegronden appartementen

Huidige Kloosterstraat

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`