Kasteel Tongelaerstraat 33

Contact

Kenmerken

Type Eengezinswoning
Oppervlakte 133 m²
Huurprijs € 1175 ,-
Status In verhuur
Beschikbaar Per 9 juli 2021

Woning Kasteel Tongelaerstraat

In de mooie woonwijk De Reit in Tilburg op een groene, rustige woonlocatie ligt deze rug-aan-rug-woning. De woning heeft een royale woonkamer, 4 slaapkamers, inpandige berging en een ruime tuin aan de voorkant.

De woning is gesitueerd in een bosrijke omgeving aan de rand van de Oude Warande en het Wandelbos. Ondanks de rustige omgeving liggen belangrijke uitvalswegen en voorzieningen op een steenworp afstand. De universiteit, het treinstation en winkelcentra liggen op loopafstand.

Indeling

Vanuit de tuin is de entree van de woning bereikbaar, die volledig afgeschermd is. De woning heeft veel mooie grote en praktische ruimtes en de royale woonkamer is voorzien van een schuifpui en grote raampartijen. Hierdoor is er veel lichtinval in de gehele woning met uitzicht op de tuin.

De 4 slaapkamers zijn gelegen aan de tuinzijde van de woning. Badkamer en toilet zijn volledig gerenoveerd. 

Inkomenseis

Voor deze woning hanteren wij een inkomenseis; u moet minstens 36 x de netto huur per maand, bruto per jaar verdienen. Bijvoorbeeld: de huurprijs is € 1.175,- u moet dan 36 x € 1.175 = € 42.300,- bruto per jaar verdienen.

Kenmerken woning

Oppervlakte: 133 m²
Ruime lichte woonkamer met schuifpui
Vier slaapkamers aan tuinzijde
Gerenoveerde badkamer met douche
Inpandige berging naast keuken
Zonnige op het oosten gesitueerde tuin

INTERESSE?

Ben je enthousiast geworden en heb je interesse in deze eengezinswoning? Vanaf 9 juli 2021 is hij beschikbaar. Neem contact op met onze verhuurconsulente Chantal Peeters voor het inplannen van een afspraak op locatie.

Locatie

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro