Den Bogerd- fase 4C

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Aantal 10 koopwoningen
Type 8 ruime tweekappers en 2 vrijstaande woningen
Ruime tweekapper € 455.000,- / 148 m²
Vrijstaande woning € 559.000,- / 169 m²
Status Verkocht

DÉ NIEUWE WOONWIJK IN UDENHOUT!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die hun eigen identiteit hebben.

RUIME TWEEKAPPERS

In Den Bogerd fase 4C komen acht ruime tweekappers als evenbeeld van de woningen die in aanbouw zijn in fase 4A. Deze woningen bieden een zee aan ruimte en veel vrijheid om de woning in te delen en af te werken zoals jij dat wilt. De kenmerkende jaren ’30 architectuur met mooie accenten geven een frisse uitstraling en zijn een lust voor het oog.

De tweekappers worden gasloos gerealiseerd en worden voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp, comfortabele vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Je geniet van een privé oprit met garage en je bereikt de achtertuin langs zij. Een volledig ingerichte badkamer en toiletruimte is standaard inbegrepen. Kortom, de tweekappers bieden alles wat je van een moderne tweekapper mag verwachten: dat wordt genieten!

LUXE VRIJSTAANDE WONINGEN

In deze fase komen twee luxe vrijstaande woningen, die met recht zeer royaal te noemen zijn en worden standaard voorzien van een prachtige erker aan de zijgevel. Samen met de fraaie architectonische jaren ‘30 details en de vele uitbreidings- en afwerkingsmogelijkheden maakt dit van de vrijstaande woning een waar droomhuis.

De tweekappers worden gasloos gerealiseerd en worden voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp en zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Deze woningen staan op grote kavels, zijn gelegen op een prachtige locatie in het plan en geven enorm veel vrijheid. Een volledig ingerichte badkamer en toiletruimte is standaard inbegrepen, evenals de comfortabele vloerverwarming. Vrijstaand wonen zoals het bedoeld is!

Interieur impressies

Interesse?

Dit deelgebied is verkocht maar in Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend aanbod is. Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws over Den Bogerd vind je op deze pagina of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Ook binnen dit project!

Locatie Den Bogerd

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro