Den Bogerd- fase 4C

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type Twee-onder-een-kap, vrijstaande woningen
Status In verkoop

IN VERKOOP!

In Den Bogerd fase 4C komen acht ruime tweekappers als evenbeeld van de woningen die in aanbouw zijn in fase 4A. Deze woningen bieden een zee aan ruimte en veel vrijheid om de woning in te delen en af te werken zoals jij dat wilt. De kenmerkende jaren ’30 architectuur met mooie accenten geeft de tweekappers een frisse uitstraling en zijn een lust voor het oog.

De tweekappers worden gasloos gerealiseerd en worden voorzien van een duurzame luchtwarmtepomp, comfortabele vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwekken van groene energie. Je geniet van een privé oprit met garage en je bereikt de achtertuin langs zij. Een volledig ingerichte badkamer en toiletruimte is standaard inbegrepen. Kortom, de tweekappers bieden alles wat je van een moderne tweekapper mag verwachten: dat wordt genieten!

De twee luxe vrijstaande woningen zijn met recht zeer royaal te noemen en worden standaard voorzien van een prachtige erker aan de zijgevel. Samen met de fraaie architectonische jaren ‘30 details en de vele uitbreidings- en afwerkingsmogelijkheden maakt dit van de vrijstaande woning een waar droomhuis.

Deze woningen staan op grote kavels, zijn gelegen op een prachtige locatie in het plan en geven enorm veel vrijheid. Een volledig ingerichte badkamer en toiletruimte is standaard inbegrepen, evenals de comfortabele vloerverwarming.

Heb je interesse in een woning in dit plandeel? Ga dan snel naar de projectwebsite van Den Bogerd en kijk welke woningen nog beschikbaar zijn.

Is de woning van je keuze al verkocht? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief, dan houden we je op de hoogte van de volgende fases in het project.

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`