Den Bogerd- fase 4B

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 14 parkwoningen
Parkwoning 3-laags vanaf € 625.000,- / ca. 197 m²
Parkwoning 2-laags vanaf € 505.000,- / ca. 154 m²
Status In verkoop

DÉ NIEUWE WOONWIJK IN UDENHOUT!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

14 Parkwoningen in fase 4B

Centraal gelegen binnen de groene en ruim opgezette wijk Den Bogerd worden 14 prachtige Parkwoningen gerealiseerd. Uniek gelegen en direct grenzend aan het natuurpark (Populierenpark). De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley, het Roomley park en het aangrenzende groene landschap met diverse wandelpaden en speelweiden. De Parkwoningen komen met hun achtertuinen aan dit park.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken. Midden in het plan ligt een natuurpark. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die hun eigen identiteit hebben.

Twee of drie woonlagen

De 14 woningen zijn afwisselend twee of drie woonlagen hoog. De tweelaagse Parkwoning heeft een woonoppervlakte van ca. 154 m², de drielaagse Parkwoning maar liefst ca. 206 m² en de percelen variëren tussen ca. 335 tot ruim 380 m². De woningen in Den Bogerd zijn duurzaam en krijgen een luchtwarmtepomp, vloerverwarming en zonnepanelen voor het opwerken van groene energie. Wonen aan het groen in een Parkwoning die aan alle woonwensen voldoet.

INDICATIE VERKOOPPRIJZEN
Parkwoning twee woonlagen vanaf € 500.000,- v.o.n.
Parkwoning drie woonlagen vanaf € 625.000,- v.o.n.

Parkwoning drie woonlagen

De architectuur van de luxe drielaagse Parkwoningen wordt gekenmerkt door de grote diversiteit van het gebruik van duurzame materialen: hout, zink en baksteen. Door het combineren van materialen ontstaat een rijk, exclusief beeld.

De drielaagse Parkwoningen krijgen een ruime oprit met ruime berging en een royale tuin waarbij de achtertuin grenst aan de wadi/waterberging en heeft een prachtig
uitzicht over het Park Ter Roomley. De woonkamer en keuken bieden door de grote raampartijen zicht op de tuin waardoor het leven binnen en buiten optimaal met elkaar verweven is.

De Parkwoning voorziet in drie ruime woonlagen die door het platte dak volledig te benutten zijn. Op de eerste verdieping zijn drie royale slaapkamers en de badkamer gesitueerd.

KENMERKEN DRIELAAGS:
* Inhoud ca. 800 m³
* Woonoppervlakte ca. 205 m²
* Perceeloppervlakte ca. 325-385 m²

Parkwoning twee woonlagen

De tweelaagse Parkwoningen in Den Bogerd zijn tezamen met de drielaagse Parkwoningen een ware lust voor het oog. De architectonische allure is uniek, evenals de ligging aan het Park Ter Roomley. Het gebruik van duurzame en afwisselende materialen geeft een exclusief beeld.

De tweelaagse Parkwoningen hebben een oprit, een ruime berging en liggen allemaal met de achtertuin grenzend aan Park Ter Roomley. Op de eerste verdieping zijn drie ruime slaapkamers en de ruime, compleet ingerichte badkamer gesitueerd. Die aan de voorzijde van de woning ligt.

KENMERKEN TWEELAAGS:
* Inhoud ca. 651 m³
* Woonoppervlakte ca. 163 m²
* Perceeloppervlakte ca. 325-383 m²

Interieur Impressies

Interesse?

Op deze website staat alle verkoopdocumentatie, overzichtelijk voor je op een rij. De prijzen per bouwnummer zijn te bekijken op de volledige prijslijst die op de website staat. Verder vind je alles over de verkoop, het inschrijven en de toewijzing terug in het online document ‘Inschrijven & Toewijzen’. Heb je interesse in één van de woningen? Vul dan het inschrijfformulier in die je op de website kan vinden. Neem bij vragen contact op met één van de makelaars. 

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Ook binnen dit project!

Locatie Den Bogerd

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`