Den Bogerd Fase 4B - woningen verkocht

14 Parkwoningen - Den Bogerd Fase 4B

Vorige week is de laatste koopovereenkomst van Fase 4B getekend en dat betekent dat alle 14 luxe parkwoningen van dit deelgebied nu zijn verkocht. Gefeliciteerd aan iedereen die een woning heeft gekocht in deze prachtige wijk!

In de wijk Den Bogerd worden in totaal 380 woningen gerealiseerd. Een sterke ruimtelijke groenstructuur wordt gecombineerd met een grote diversiteit aan woningtypen. Waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

De 380 woningen worden verdeeld over verschillende deelplannen en ook in meerdere fases gebouwd en opgeleverd. Hierdoor is er doorlopend nieuw aanbod.

Droomwoning nog niet gevonden?

Toch nog opzoek naar een woning? Misschien is ons project de Leijoever in Riel dan iets voor jou? Hier zijn we een woonproject aan het ontwikkelen met tweekappers en bungalows. Verwachte verkoop: najaar 2021!

Hoe komen de woningen eruit te zien de volgende fases en wanneer start de verkoop? Het laatste nieuws over de ontwikkeling van Den Bogerd vind je op deze pagina. 

Zie jij jezelf hier al wonen? Laat je gegevens achter op de website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Zo houden we je op de hoogte van de volgende fases in het project.

naar boven