Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep

Den Bogerd- fase 4

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 30 koopwoningen
Hoek- en rijwoningen
Tweekappers
Vrijstaande woningen

VRIJDAG 15 NOVEMBER IN VERKOOP!

Voor deze fase komen de ontwerpen van de hand van Marquart Architecten B.V. uit Raamsdonksveer. De sfeer van dit plandeel met 30 woningen is wederom aantrekkelijk. 

Zoals je op het situatiekaartje kunt zien ligt Fase 4 in plandeel De Singels, het middelste deel van het plangebied, ten noorden van Fase 3. We realiseren er hoek- en rijwoningen en tweekappers. Heb je interesse in Fase 4 en wil je op de hoogte gehouden worden van de voortgang? Schrijf je dan in via de projectwebsite van Den Bogerd

De inschrijvings- en toewijzingsprocedure

Inschrijven is mogelijk tot maandag 2 december 2019 12:00 uur. Het inschrijfformulier staat vanaf vrijdag 15 november 2019 op de website of is op te halen bij één van de makelaars. Vervolgens vindt op woensdag 4 december 2019 de toewijzing plaats. Toewijzing van de woning gebeurt op basis van de door jou opgegeven bouwnummer(s). Indien meerdere kandidaten een voorkeur voor dezelfde bouwnummers hebben opgegeven, zal toewijzing plaatsvinden op basis van loting c.q. gunning. Wij gaan er hierbij vanuit dat je alleen belangstelling hebt voor de door jou opgegeven bouwnummers.

Kandidaten worden vanaf woensdag 4 december 2019 door de makelaars benaderd. Mocht je lastig te bereiken zijn, geef dan ook een telefoonnummer op van iemand die je kan vertegenwoordigen (bijvoorbeeld een familielid).
Indien een bouwnummer voor je is gereserveerd, word je hiervan telefonisch op de hoogte gesteld en uitgenodigd voor een informatief gesprek met één van de makelaars.

Tot vrijdag 15 november a.s.!

Team Den Bogerd

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`