Den Bogerd - bouwkavels

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 4 Bouwkavels vanaf € 275.000,-
Oppervlakte 440 m² - 662 m²
Status Verkocht

Verkocht en fase 6 in voorbereiding!

De bouwkavels zijn verkocht. Maar in Den Bogerd worden circa 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend nieuw aanbod is. Fase 6 is in voorbereiding, nadere informatie over de woningen volgt in de loop van het jaar.

Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws vind je hier of schrijf je in voor de nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

Het stedenbouwkundig ontwerp

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die hun eigen identiteit hebben.

Dé nieuwe woonwijk in Udenhout!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Zelf bouwen

Als je een bouwkavel koopt, kies je zelf een architect die je huis gaat ontwerpen. Je hebt hierbij veel vrijheid maar het uiteindelijke ontwerp moet wel getoetst worden aan het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. De belangrijkste punten uit deze plannen zijn te lezen in de verkoopinformatie

Je eigen kavel in Den Bogerd

Wil jij je eigen droomhuis bouwen in het mooie Brabantse land? Dit is je kans! In dit nieuwbouwproject is ruimte gereserveerd voor vrije bouwkavels. Op deze pagina vind je meer informatie betreft de 4 bouwkavels. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Interesse?

De 4 bouwkavels zijn verkocht maar in Den Bogerd worden ca. 380 woningen gerealiseerd waardoor er doorlopend aanbod is. Hoe zien de woningen eruit in de volgende fases en wanneer start de verkoop. Het laatste nieuws over Den Bogerd vind je op deze pagina of schrijf je in voor onze digitale nieuwsbrief doormiddel van de interesseknop!

Makelaar Tilburg

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Makelaar Oisterwijk

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Ook binnen dit project!

Locatie Den Bogerd

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro