Den Bogerd - bouwkavels

AANMELDEN

Wil je je aanmelden voor een woning van dit project? Vul dan onderstaande gegevens in en wij nemen later zelf contact met u op. U ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Via onze nieuwsbrief houden wij je op de hoogte. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 4 Bouwkavels vanaf € 275.000,-
Oppervlakte 440 m² - 662 m²
Status In verkoop
Brief geïnteresseerden Download
Inschrijfformulier Download
Verkoopinformatie Download

Dé nieuwe woonwijk in Udenhout!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder vrijstaande woningen, tweekappers, bungalows, hoek- en tussenwoningen en vrije bouwkavels.

Voor het stedenbouwkundig ontwerp van de nieuwe wijk is het landschap als uitgangspunt genomen, er is veel aandacht voor de natuur. Dit is terug te zien in de brede profielen van de wegen en de parken die in Den Bogerd worden aangelegd. Midden in het plan ligt een natuurpark. De basis voor dit park is gevormd door het beekje Ter Roomley en het aangrenzende landschap. Er zijn diverse wandelpaden en speelweiden. Den Bogerd bestaat uit een aantal deelfasen. Zo ontstaan er diverse buurtjes die hun eigen identiteit hebben.

Zelf bouwen

Als je een bouwkavel koopt, kies je zelf een architect die je huis gaat ontwerpen. Je hebt hierbij veel vrijheid maar het uiteindelijke ontwerp moet wel getoetst worden aan het bestemmingsplan en het beeldkwaliteitplan. De belangrijkste punten uit deze plannen zijn te lezen in de verkoopinformatie

Je eigen kavel in Den Bogerd

Wil jij je eigen droomhuis bouwen in het mooie Brabantse land? Dit is je kans! In dit nieuwbouwproject is ruimte gereserveerd voor vrije bouwkavels. Op deze pagina vind je meer informatie betreft de 4 bouwkavels. Nieuwsgierig geworden? Bekijk de projectpagina voor meer informatie.

Interesse?

Heeft u door het lezen van de informatie, interesse gekregen in een van de vrije kavels? Dan kunt u zich inschrijven doormiddel van het inschrijfformulier. Ook kunt u contact opnemen met een van de verkopende makelaars. Mocht het zo zijn dat meerdere mensen zich hebben ingeschreven voor hetzelfde kavel zal er een loting worden gehouden.

MAKELAARS

Van de Water Makelaars
Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg


(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Lelieveld Makelaardij
Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk


(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

Ook binnen dit project!

Locatie

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro