Den Bogerd - 14 Parkrandwoningen

Website Parkrandwoningen

Kenmerken

Aantal 14 koopwoningen
Type Parkrandwoningen
Status In juni: start verkoop | Begin mei: meer informatie

DÉ NIEUWE WOONWIJK IN UDENHOUT!

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwbouwwijk 'Den Bogerd' gerealiseerd. Een ruim opgezette groene wijk die aansluit bij het dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen. De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. In totaal komen er 400 nieuwe woningen.

Het nieuwe aanbod ligt in plandeel De Lanen. Het deelgebied De Lanen kenmerkt zich door lange lommerrijke straten met een diversiteit aan woningen en groen. Hier is ruimte voor spelen, ontmoeten, parkeren en wateropvang op een duurzame wijze. Midden in het plangebied ligt Park Ter Roomley, waar de achtertuinen van de parkrandwoningen aan grenzen. De woningen gaan in juni in verkoop.

Riant wonen

Geniet als nieuwe bewoner straks vanuit je achtertuin van het mooiste uitzicht over het park dat de wijk doorkruist. De 14 riante parkrandwoningen hebben twee woonlagen en zijn standaard voorzien van 3 slaapkamers. De woningen zijn optioneel uit te breiden waarmee een levensloopbestendig programma met een slaapkamer en badkamer op de begane grond, een riante woonkeuken of een aparte werkkamer tot de mogelijkheden behoren. Alle woningen zijn gasloos en hebben een energielabel A+++, hier ben je klaar voor een duurzame toekomst en bespaar je op de energielasten.

Maak jouw droom werkelijkheid!

Heb je interesse in een parkrandwoning in de wijk Den Bogerd? Ga naar www.parkrandwoningen.nl Maak alvast je eigen account aan en blijf via de nieuwsbrieven op de hoogte van de pre-sale. Tijdens de pre-sale kun je als eerste je voorkeuren doorgeven en maakt daarmee meer kans op een woning. Wie weet woon jij straks aan het prachtige Park Ter Roomley.

LELIEVELD MAKELAARDIJ

Stationsplein 1
5061 HG Oisterwijk

(013) 52 10 222
www.lelieveldmakelaardij.com

VAN DE WATER MAKELAARS

Bredaseweg 368
5037 LG Tilburg

(013) 59 52 952
www.vandewatergroep.nl

Binnen dit project:

Locatie

naar boven