Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep

De Boskamer - Rijen:
Start verkoop eind maart

De Boskamer - Rijen

Het bestemmingsplan voor de locatie de Vliegende Vennen - de Boskamer te Rijen is vastgesteld. Binnenkort zal de gemeente het plan publiceren waarna het 6 weken ter inzage ligt. Indien er tijdens deze periode geen beroep wordt ingediend tegen het plan, is het bestemmingsplan vervolgens onherroepelijk.

Zoals eerder aangegeven hebben we het plan verder uitgewerkt, de Boskamer bevat 12 (semi)bungalows, 12 tweekappers en 2 vrijstaande woningen.

Eind maart verwachten we te starten met de verkoop. De verkoop zal worden verzorgd door Makelaars- en Adviesburo Broeders met een vestiging in Chaam en Gilze.

De exacte startdatum zullen wij in een volgende nieuwsbrief communiceren. De brochure kan dan bij de makelaar worden opgehaald, de stukken zullen ook digitaal beschikbaar worden gesteld via onze huizensite Hierwonen.nl en Funda.

Vanaf dat moment heeft u ruim een week de tijd om u te verdiepen in het project en de woningen en te beslissen of u zich wenst in te schrijven voor de loting c.q. gunning.

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro
`