Lange Bedde - Alphen

INTERESSE?

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project? Met het invullen van onderstaande gegevens meld je je aan voor de digitale nieuwsbrief. Je ontvangt hiervan een bevestiging per e-mail. Zodra er nieuws is over dit project, melden wij dit op onze website en versturen een nieuwsbrief. Mocht je je later van de nieuwsbrief willen afmelden dan kan dat.

Kenmerken

Type 9 Vrijstaande woningen
Afmeting 415 - 886 m²
Status In ontwikkeling

SITUATIEKAART

Momenteel wordt het ontwerp van de woningen aan de Lange Bedde verder uitgewerkt. 

Zoals op naaststaande afbeelding is weergegeven kun je zien dat de verkaveling is aangepast zodat we een aantal bestaande bomen kunnen behouden in het plan.

 

Er zijn nog geen plattegronden of prijzen beschikbaar. Zodra de verkoopstukken gereed zijn word je via de nieuwsbrief als eerste geïnformeerd, naar verwachting is dit eind dit jaar.

9 VRIJSTAANDE WONINGEN

Op de daken van de woningen zijn zonnepanelen aanwezig voor de opwekking van energie. De grote raampartijen zorgen voor een mooi uitzicht op de tuinen en geven veel natuurlijke lichtinval. In de basis hebben de woningen 4 grote slaapkamers maar deze zijn eenvoudig uit te breiden tot 5 slaapkamers. Op de eerste verdieping is er een apart tweede toilet, een luxe ruime badkamer en een grote technische ruimte waarin de duurzame installatie wordt opgesteld.Met een vlizotrap is de bergzolder bereikbaar.

HET PLAN

Het plan betreft 9 vrijstaande woningen die gelijktijdig zullen worden gebouwd. Aan de Lange Bedde komen aan beide zijden een aantal woningen rondom een erf te liggen. De voordeuren van de woningen zijn ook gelegen aan het erf, een garage en een eigen inrit bieden plaats aan twee auto's. Ook kun je ervoor kiezen om de garage bij het huis te betrekken of te verbreden tot aan de erfgrens. Ideaal voor een aan huis gebonden beroep, een riante woonkeuken of een slaapkamer met badkamer op de begane grond. 
 

INTERESSE?

Heb je interesse in een van de 9 vrijstaande woningen in Alphen en wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van dit project. Schrijf je dan middels de groene interesseknop in voor de digitale nieuwsbrief.

Locatie Lange Bedde

naar boven
Webdesign by Yoman Reclame Buro