Afwerking

Sanitair

Iedereen heeft zijn eigen ritueel om de dag te beginnen. Een badkamer moet aansluiten bij wat jij belangrijk vindt.

Voor de appartementen hebben we gekozen voor een badkamer met modern sanitair. Een mooi wastafelmeubel en een glazen douchewand maken de badkamer volledig af. Maar natuurlijk heb jij hier zelf ook een stem in. De badkamer moet vooral jouw badkamer worden!

De badkamer en toiletruimte in de appartementen worden voorzien van luxe tegelwerk en een handdoekradiator. Daarvoor gebruiken we vertrouwde merken als Mosa, Sphink (deze lijn is onlangs overgenomen door Geberit) en Grohe.

Natuurlijk wordt het appartementengebouw all-electric. Voor de verwarming en koeling van de appartementen gebruiken we duurzame technieken.

Het collectieve warmte- en koude- opwekkingssysteem bestaat uit een lucht-waterwarmtepomp gekoppeld aan een dry-cooler. In de zomer levert het systeem enkele graden verkoeling.

Naast diverse installaties worden op het dak zonnepanelen gelegd die worden ingezet om stroom voor de collectieve installaties op te wekken of algemene ruimten te voorzien van stroom. Elk appartement heeft een eigen elektra aansluiting met energie afrekening voor het elektra verbruik.

Binnen voelt het altijd comfortabel aan dankzij vloerverwarming in alle kamers. Vloerverwarming is niet alleen energiezuinig, maar ook praktisch: er zijn geen ontsierende radiatoren meer nodig. 

Omdat keukens erg afhankelijk zijn van persoonlijke smaak en voorkeuren, zijn ze niet inbegrepen in de aankoop. De positie van de keuken opstelplaats is op de verkooptekening gestippeld aangegeven. Het appartement wordt voorzien van diverse aansluitpunten voor de keuken. Binnen een bepaalde zone kun je deze aansluitpunten gratis verplaatsen.

Verder worden de plafonds en wanden binnen de appartementen voorzien van vlak pleisterwerk. 

naar boven
© 2005 - 2023, HIERWONEN
Webdesign by Yoman (192)