100% onder optie - De Boskamer

De inschrijfperiode voor de Boskamer is inmiddels gesloten. We hebben een groot aantal inschrijfformulieren mogen ontvangen van belangstellenden, bedankt voor de enorme interesse! 

Alle 26 woningen hebben we kunnen toewijzen en er is een reservelijst opgemaakt met de overige ingeschreven kandidaten. Dit betekent dat momenteel alle woningen onder optie staan.

Heb jij je ingeschreven tijdens deze inschrijfperiode? Dan heb je van de makelaar ondertussen mogen vernemen of je een woning toegewezen hebt gekregen. De andere inschrijvers die geen woning toegewezen hebben gekregen, staan op de reservelijst. Zij hebben een mail van ons ontvangen met de melding dat ze niet bij de eerste ronde van de toewijzing zitten.

Zodra alle woningen zijn verkocht laten we dit uiteraard weten.

 

*Deze foto is de locatie waarop de Boskamer zal komen*

Nog opzoek naar een woning?

Heb je de inschrijfperiode gemist? En ben je op zoek naar een semi-bungalow, tweekapper of vrijstaande woning? Misschien is ons project Koningsoord dan iets voor jou? De inschrijfperiode van Koningsoord - locatie de Kraan loopt nog t/m vrijdag 9 april 12:00 uur (dit kan alleen digitaal).

 

Informatie inschrijven                                   Meteen inschrijven!

naar boven