Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Type H

Biest-Houtakker

€ 259.000,- v.o.n.
Type H Lr
Biest Trapveldje
P9240993 1
Land Van De Hilver Bankje
Foto
aanmelden

Type H

Biest-Houtakker

kenmerken

Woonoppervlakte: 84 m2

Gelijkvloers wonen mogelijk

Een houten tuinberging

Zonnepanelen

 

Het Land van de Hilver is een prachtig streek die naast een overvloed aan groen wordt gekenmerkt door authentieke Brabantse gezelligheid. Het zacht glooiende landschap dat de gemeente Hilvarenbeek omzoomt, heeft een natuurlijke, rustgevende werking. Te midden van dit natuurschoon realiseert Van der Weegen Bouwgroep koopwoningen in Biest-Houtakker en Baarschot.

Het plangebied te Biest-Houtakker grenst aan een prachtig akkergebied dat doorkruist wordt door het nabijgelegen Spruitenstroompje. Zandpaden, kleinschalige bolakkers en houtwallen vormen hier sinds eeuwen een waardevol cultuurlandschap waar het heerlijk buitenspelen en wandelen is. Vanuit het hart van het plangebied bieden door bomen geflankeerde lanen en groenstroken zicht op de weilanden en akkers in de directe omgeving. Het plan omvat zeven type koopwoningen (Rijwoningen, Tweekappers en Vrijstaand).

Kijk op de projectwebsite voor meer informatie: www.woneninhetlandvandehilver....

 Bent u geïnteresseerd in een woning? Schrijf u dan in bij Van der Weegen. 

Inschrijven

Wij denken graag met u mee  

Je droomhuis moet uiteraard aan al je woonwensen voldoen. Dat begrijpen we als geen ander. Daarom denken wij graag met je mee. Voor alle woningen zijn  opties uitgewerkt die afzonderlijk of gecombineerd kunnen worden ingezet om de woning beter te laten aansluiten op je wensen. Onze woonconsulent helpt je hier graag bij.


 
 

TYPE H

PLATTEGRONDEN TYPE H

OPTIES

SITUATIE

LOCATIE