Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Leijoever

Riel

Detail 1
aanmelden

Leijoever

Riel

kenmerken

Niet van toepassing

 

Leijoever, wonen in het groen
Op deze prachtige locatie in het Brabantse dorp Riel, ontwikkelt Van der Weegen Bouwgroep een kleinschalig woonproject met 6 tweekappers, 8 bungalows en 1 vrijstaande woning aan een groen landschap. De woningen worden vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

De bungalows krijgen een kavelbreedte van circa 11 meter en een diepte van circa 18 meter. Het kaveloppervlakte per bungalow zal gemiddeld circa 235 m2 bedragen. De bungalows zijn gesitueerd aan de Leij.

De tweekappers krijgen een kavelbreedte van circa 10 meter. De afmeting van de woning is circa 6 * 10 meter. Het kaveloppervlak per woning zal gemiddeld circa 245 m2 bedragen. Deze woningen komen met hun tuinen aan een achterpad, waaraan ook de tuinen van de woningen aan de Vonderstraat grenzen. De vrij op naam prijzen van beide type woningen vanaf € 350.000,-.

Naar verwachting zal de verkoop eind 2017 starten. Na een succesvolle verkoop zouden we dan in het tweede kwartaal van 2018 kunnen starten met bouwrijp maken. Zodra we met het plan in verkoop gaan brengen wij u op de hoogte. Vanwege de overweldigende belangstelling voor de woningen gaan we werken met een inschrijfprocedure. Vervolgens vindt na loting de gunning plaats.

 
 

Situatieschets

Locatie