Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Leijoever

Riel

Detail 1
aanmelden

Leijoever

Riel

kenmerken

Niet van toepassing

 

Leijoever, wonen in het groen

Op deze prachtige locatie in het Brabantse dorp Riel, ontwikkelt Van der Weegen Bouwgroep een kleinschalig woonproject met zes tweekappers en acht bungalows aan een groen landschap. De woningen worden vormgegeven door Bedaux de Brouwer Architecten. 

De bungalows worden aan de Leij gesitueerd en krijgen een breedte circa 11 meter, ze worden met achterliggende slaapkamer circa 18 meter diep. De bungalows worden gepositioneerd op kavels van circa 235 m2. Vrij op naam prijzen van de bungalows naar verwachting vanaf € 350.000. De woningen krijgen een volledig ingerichte badkamer en worden gebouwd met duurzame materialen.

De tweekappers zijn circa 6 bij 11 meter en worden gepositioneerd op kavels van circa 250 m2. Deze woningen komen met hun tuinen aan een achterpad, waaraan ook de tuinen van de woningen aan de Vonderstraat grenzen. De woningen krijgen een garage, volledig ingerichte badkamer en worden gebouwd met duurzame materialen. Vrij op naam prijzen van de tweekappers naar verwachting vanaf € 350.000,-. Optioneel kunnen de tweekappers worden uitgebouwd met een slaap- en badkamer op de begane grond.

Naar verwachting zal de verkoop halverwege 2018 starten. Zodra we met het plan in verkoop gaan brengen wij je op de hoogte. Vanwege de overweldigende belangstelling voor de woningen gaan we werken met een inschrijfprocedure, de woningen worden dan middels loting toegewezen.

Heb je interesse in dit project, schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

 
 

Situatieschets

Locatie