Dé huizensite van Van der Weegen bouwgroep
 
 

Type E

Udenhout

Type E Den Bogerd Fase3 Klein
Locatiekaartje Fase 3
Foto
aanmelden

Type E

Udenhout

kenmerken

Woonoppervlakte; 126 m2

Kaveloppervlakte; 254 - 281 m2

Bruto inhoud; 507 - 518 m3

Koopsommenindicatie; € 350.000,- v.o.n.

Binnenkort meer afbeeldingen te zien!

 

Aan de noordoostzijde van Udenhout wordt de nieuwe wijk ‘Den Bogerd’ gerealiseerd. Den Bogerd vormt een ruim opgezette en groene wijk die aansluit bij het prettige dorpse karakter van Udenhout. Er is veel ruimte voor groen en volop plek om te spelen.

De openbare ruimte bestaat uit statige groene lanen, singels en parken. Den Bogerd biedt ruimte aan een breed scala van woonwensen. Starters, jonge gezinnen, doorstromers en senioren kunnen er terecht voor een woning naar wens. In totaal komen er ongeveer 380 nieuwe woningen, waaronder tweekappers, bungalows, rijwoningen, vrijstaande woningen en vrije bouwkavels.

Achter de schermen wordt hard gewerkt om de woningen van fase 3 van den Bogerd definitief uit te werken voor de Start Verkoop.

Fase 3 bestaat uit diverse woningtypen: hoek- en rijwoningen, tweekappers, bungalows en een vrijstaande woning. 

Je hebt de mogelijkheid om jouw voorkeur voor een woningtype aan te geven. Wanneer je je aanmeldt voor de voorinschrijving (via de projectwebsite), ontvang je van ons digitaal alle verkoopdocumentatie zodra deze gereed is en voordat de daadwerkelijk Start Verkoop plaatsvindt. Wij zijn heel benieuwd naar welke woning jouw voorkeur uitgaat!

 
 

Type E

Situatie

Locatie